Artikelen


Samen met Anne, is het gelukt het verhaal gestalte te geven. Dit zonder concessies te doen op gebeid van authenticiteit, waarachtigheid en relevantie voor vandaag de dag. https://www.annevandelft.nl/

In de aanloop naar de voorstelling, verzorgde Julian Wijnstein van 12 mei tot en met 1 september jl. in samenwerking met Westfries Museum, vertelwandelingen door de Hoornse binnenstad. Tijdens de wandelingen liet Julian mensen door de ogen van Tabo Janz naar Hoorn in de gouden eeuw kijken.

Lees Meer

Artikel over de vertelwandeling Tabo en Jij . Waarbij Ad Geerdink en Julian Wijnstein geinterviewd werden door Journalist van de Volkskrant . Zaterdag editie 11 mei 2018

Lees Meer

Een deelneemster aan de wandeling , beschrijft in haar blog hoe zij de wandeling heeft ervaren..

Lees Meer

Op 01 september vond de laatste officiële vertelwandeling plaats . Hoorns Dagblad publiceerde op 5 september hierover een artikel .

Lees Meer

In tegenstelling wat er onderaan het artikel van Oneindig Noord Holland staat . Hoeft u niet naar het restaurant Percey's te gaan. Om tegen vergoeding een maaltijd BB met R (bruine bonen met rijst ) te nuttigen , Dit kan gewoon op de vertellocatie. Percey komt naar U toe :-)

Zondag 22 september jongstleden was het zover om de voorstelling te spelen in aanwezigheid van geïnteresseerde toehoorders . Zij werden naast BB met R amuse getrakteerd op al het moois wat het Pakhuis theater te bieden heeft . Ondanks de warme temperatuur buiten (wellicht laatste maal voor dit jaar ) was men toch naar de voorstelling gekomen.

De afbeelding toont een bankje met gedenkplaatje. Dit bankje staat in Weesp voor het huis waar Christiaan van der Vegt 23 jaar gediend heeft. Christiaan ( enklele jaren jonger dan Tabo) leefde in dezelfde periode in Nederland .

Lees Meer

Na de laatste voorstelling 17 november in het Foreestenhuis. Is er wederom de mogelijkheid om onder het genot van BB met en/of een drankje na te praten . (foto gemaakt op locatie Binnenluijendijk , bewerkt vanwege het niet vragen van toestemming om deze te publiceren).

Lees Meer

Een deel van de opbrengst van de laatste vertelvoorstelling; een verrekening van de liefde? is gedoneerd aan Amnesty International. Dit is in samenwerking met Making Sense Hoorn en Annemieke van der Vegt gerealiseerd

Lees Meer